Wie zijn wij

Wie zijn de mensen achter de Stichting Inspectie & Veiligheid (IVMV)?

Wij bestaan uit een enthousiast jong team van zes personen waarvan de meeste in de uitvoering werkzaam zijn. Hoewel onze Stichting een ideëel doel heeft (zie onze missie), voeren wij 95% van alle onderhouds- en installatie werkzaamheden zelf uit.  Hierdoor houden wij de “vinger aan de pols” en hebben de uitvoering van de veiligheidscoördinatie veelal in eigen hand. Hierdoor houden wij affiniteit met de praktijk en zo kunnen goed inspelen op allerhande voorkomende praktijksituaties.

Wij zijn dan ook zeer zeker geen Stichting die alleen maar een adviserende en coördinerende rol speelt, wij steken graag “de handen uit de mouwen”.

Onze medewerkers zijn allen voorzien van de benodigde diploma’s zoals:

beheerderbrandmeldinstallaties: installatiedeskundige brandmeldinstallaties (IDM), onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties (ODB), onderhoudsdeskundige noodverlichting (PNV),

VCA; onderhoudsdeskundige blusmiddelen. (REOB)

Op jouw locatie zijn wij altijd duidelijk in bedrijfskleding aanwezig. Door onze kleding is het in één oogopslag duidelijk dat wij op een locatie aanwezig zijn om aan de veiligheid te werken.